Vi er her du er – ikkje alle andre stader

Møretrygd er det lokale forsikringsselskapet for Nordvestlandet. Med 23 medarbeidarar fordelt på Ålesund, Volda og Fosnavåg, er vi ein kundenær og kostnadseffektiv organisasjon.

Vi skal kjenne kundane våre

Kundane våre er reiarlag, bedrifter, gardbrukarar og private. Produkta våre er komplette forsikringsløysingar som dekkjer kundane sine behov. Polisane våre gir god dekning til konkurransedyktige prisar. Alle kundane våre har sin personlege rådgivar med spisskompetanse på sitt forsikringsområde.

Slik skal det fortsatt være. Kundane skal kjenne oss, og vi skal kjenne dei. Vi har ein langsiktig strategi om ein kontrollert vekst på Nordvestlandet. Det står det om to ting: Tillit og tryggleik.

Erklæring om Personopplysningar

Møretrygd behandler personopplysningar i overensstemmelse med Personopplysningslova (Personvernforordningen) og bestemmelser om taushetsplikt.
Ei personopplysning er ei opplysning som direkte eller indirekte kan knyttast til ein enkeltperson. For eksempel: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, bilnummer, bilder og fødselsdato.

Henter pris

Vil du snakke med oss?

Legg inn telefonnummer,
so tek vi kontakt seinast neste arbeidsdag.
Fyll inn felta under, so tek vi kontakt seinast
neste arbeidsdag.

Kontakt meg

Kontakt meg
Vil du heller skrive til oss? Vil du heller snakke med oss på telfon?

Takk for din henvendelse

Vi svarer deg seinast neste arbeidsdag
Tilbake