Vi rigger selskapet for vekst og ser nå etter en erfaren forsikringsrådgiver til privatmarkedet.

Møretrygd tilbyr forsikring til privat-, bedrift-, og det marine markedet. Vi har avdelinger i Ålesund, Volda og Fosnavåg og utgjør det største forsikringsmiljøet i fylket. Vi rigger selskapet for videre vekst og ser nå etter en erfaren forsikringsrådgiver til det private markedet.

Rådgiver Privatmarked:

Som rådgiver vil du være en viktig bidragsyter til videre vekst i regionen. Vi ser etter en fremoverlent person som ser verdien i å yte god service. Du liker å jobbe med å gi riktige, kundetilpassede råd og tilby de beste løsningene for våre eksisterende og nye kunder.

Bakgrunn/Kompetanse:

Du har relevant erfaring fra utadrettet salg av forsikring og god kunnskap om forsikringsløsninger. Du har gode kommunikasjonsevner og behersker norsk – skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:

– Trives med salg og motivers av måloppnåelse
– Proaktiv, strukturert og ambisiøs
– Evner å jobbe godt både selvstendig og i team
– Flink til å se kundens behov og finne gode løsninger
– Hjelpsom og en god lagspiller

Vi tilbyr:

Hos Møretrygd blir du en del av et inkluderende og godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer i et selskap i vekst. Du har gode muligheter for egenutvikling og varierte arbeidsoppgaver, og vi gir konkurransedyktige vilkår, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Fosnavåg eller Ålesund

Søknadsfrist 10.11.2021 – søknader vurderes fortløpende.

Om arbeidsgiveren:

Møretrygd har et godt fotfeste i markedet i regionen og utgjør det største forsikringsmiljøet på Nord-Vestlandet. Selskapet har en høy markedsandel innen marine forsikringer og har fokus på å øke særlig den landbaserte porteføljen i tiden fremover.
Møretrygd har et sterkt kundefokus, kombinert med en solid kapitalbase. Målsetningen er å utnytte dagens fundament til å utvikle selskapet innenfor alle tre forretningsområdene.
Selskapet har i dag 30 ansatte med lang erfaring innenfor forsikringsmarkedet. Dette gir et solid fundament for videre utvikling. Hovedkontoret ligger i Ålesund, med avdelingskontor i Volda og Fosnavåg. Selskapet tar hånd om alle funksjoner selv, inkludert skadeoppgjør.

Se annonsen på Finn.no her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=233352369

Henter pris

Vil du snakke med oss?

Legg inn telefonnummer,
so tek vi kontakt seinast neste arbeidsdag.
Fyll inn felta under, so tek vi kontakt seinast
neste arbeidsdag.

Kontakt meg

Kontakt meg
Vil du heller skrive til oss? Vil du heller snakke med oss på telfon?

Takk for din henvendelse

Vi svarer deg seinast neste arbeidsdag
Tilbake