Flere får seg firbente venner under koronapandemien

Da alt ble stengt ned i mars 2020 viste vi ikke hvor lenge dette ville vare og hva fremtiden vil bringe. I krisetider blir vi mye isolert og alene, dette kan ha bidratt til at rekordmange har fått seg hund og katt det siste året.

Realiserer drømmen

Hjemmekontor, mindre reiser og mer hjemme-sitting har gjort at mange fikk mulighet til å følge opp en valp og realisere drømmen om hund. Samspillet mellom dyr og mennesker er svært bra både psykisk, sosialt og fysisk. Det bidrar til å opprettholde rutiner, samt motvirke ensomhet og uro. Hunden betyr noe for oss og vi har noen å gå på tur med.

Fordelene ved å forsikre kjæledyr

Forsikring er ikke nødvendigvis det første man tenker på når man får et nytt medlem av familien. Vi ser at det å tegne forsikring på sine firbente venner bidrar til å sikre dyrevelferd ved at du som eier får økonomisk hjelp ved sykdom eller skade om du må dra til veterinæren. Møretrygd ser at antall forsikringer på kjæledyr har økt kraftig under korona pandemien, da spesielt på hund.
Møretrygd har en kjæledyrforsikring som er tilpasset markedet, med både dødsfall- og veterinærforsikring, der man kan ha veterinærforsikring heile dyrets levetid. Etter at korona pandemien kom har pris på anskaffelse av hund steget, derfor er flere opptatt av å ha livsforsikring på hunden sin. Man får dekket veterinærutgifter samt mulighet til å skaffe en ny hund dersom det går på sykdom eller ulykke. Ved Møretrygd sin kjæledyrforsikring får man også dekket keisersnitt og fødselshjelp gjeldende en gang i løpet av hundens levetid. Man får også tilleggsdekning på hunder, samt tap av bruksverdi dersom den er spesialt trent og må bøte med livet.

Lyst til å høre mer om våre forsikringer?

Ta kontakt med Fred eller en av våre rådgivere på
telefon 70 10 12 50

Klikk på linken for å ta kontakt med en av våre rådgivere, gå til rådgivere privat her

Henter pris

Takk for din henvendelse

Vi svarer deg seinast neste arbeidsdag
Tilbake